Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Aby dokonać jednorazowego zakupu nie jest konieczne zakładanie konta.
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się.

Kontakt

Czekoladowa linia:

801 011 735

lub

22 349 97 97

 

Tel. kom.:

783 383 051

poniedziałek - piątek
w godz. 9.00-17.00
e-mail:
sklep@czekoladowafontanna.pl

Koszty wysyłki

 




Koszty wysyłki (wpłata na konto)
        zawsze - 15 zł.

Koszty wysyłki (pobranie):
        zawsze - 20 zł.

 

Belgijska czekolada deserowa Callebaut 2,5 kg

Czekolady do fontann i fondue Callebaut 2,5 kg
117
PLN
Belgijska czekolada deserowa Callebaut 2,5 kg
in_stock
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 117,00 zł
Cena netto: 95,12 zł
szt.
Ocena:
(Ilość ocen: 0)
Producent:
Callebaut


Czekolada do fondue oraz fontann Callebaut
Deserowa (gorzka) 2,5 kg.
Klasa Exclusive
Zawartość kakao - 57,6 %



Czekolada! Słowo, które pobudza zmysły....

"Czy jest na świecie mężczyzna, kobieta lub dziecko, które nie pożądało czekolady, nie pochłaniało jej łapczywie, aby chwilę po tym wciąż o niej śnić?"


Cóż więc jest w niej tak niezwykłego, że nie sposób przejść obojętnie obok?

Czekolada którą mamy Państwu przyjemność zaprezentować odznacza się głębokim, zachęcającym do degustacji aromatem a jej jedwabista, gładka konsystencja zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia. Wyrafinowany, szlachetny i zrównoważony smak prawdziwej belgijskiej czekolady urzeknie z pewnością każdego, kto skosztuje chociaż raz tego przysmaku.

 

 



Czekolada deserowa opakowanie 2,5 kg

Jest to czekolada z najświeższej dostawy prosto z Belgii

Fabryczne opakowanie -nowy design.





Występuje w formie pastylek/kaletek.
Dzięki temu czekoladę łatwo się dozuje i rozpuszcza.
Czekoladę można stosować również do bezpośredniego spożycia.




Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub bezpośrednio w fontannie. Do każdego zamówienia dołączamy instrukcję przygotowania czekolady.

Czekoladę można stosować również:
- jako polewę do ciast i wypieków,
- jako polewę do lodów i deserów,
- do produkcji pralin i czekoladek.

Doskonała do czekoladowego fondue.
Spróbuj smaku dowolnie dobranych owoców zanurzonych w ciepłej, jedwabistej czekoladzie.

Czekolada nie wymaga upłynniania przy zastosowaniu w fontannie czekoladowej.





Spróbuj również innych smaków czekolad:



(ilustracja przykładowa - wszystkie smaki czekolad)

Sklep internetowy Shoper.pl